Първоначално публикувано от umax
Известие
Collapse
No announcement yet.
Календар на клуба??
Collapse
X
-
Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
-
Демек ако ще е календар да е стилен,изискан може да е черно - бял и пак да е стилен и изискан нали?А за това си трябва ИДЕЯ не става да нащракаме колите и айде календара готов.може дори да се снимат само един ,два модела не е нужно да има дори цяла кола това не е каталог за моделите Алфа нали?2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
-
ма ще направят и 10 снимки ако трябва
ама за да може ем да е красиво ем да е с коли от клуба ем да не е дива скука ем като се смени надписа да не стане 1:1 с календара на пежо примерно си трябва човек с визия
@веско - тия снимки дето съм дал за пример не ти ли харесват?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Vesko84Демек ако ще е календар да е стилен,изискан може да е черно - бял и пак да е стилен и изискан нали?А за това си трябва ИДЕЯ не става да нащракаме колите и айде календара готов.може дори да се снимат само един ,два модела не е нужно да има дори цяла кола това не е каталог за моделите Алфа нали?1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Това е последното ми мнение по тази тема, неискам да се карам и споря с никого. Тези цени са, ако снимките се направат от човек който разбира от фотография - Стефан Белев примерно( ето малко инфо за Търтея: баща ми е снимал и продължава да снима за известни фирми в България, още преди ти да си се осъзнал, даже незнам дали си и бил роден тогава, баща ми е снимал на всички ралита в България.) Нарочно не споменах ме името защото винаги ще доиде някой келеш които го интересува какво има на снимката, а не самата снимка и нейните авторски качества. Това че Стефан Белев е печелил различни конкурси не означава наистина нищо, но това че на майтап участва в миналогодишния конкурс на Минолта и спечели първата награда (Минолта 7Д) е друго. Незнам дали твойте познати фотографи си дават снимки от деня да участват в конкурс или се подготвят със седмици преди него?
Ако снима брат ми или аз Ви гарантирам, че пари няма да Ви бъдат взети, защото както разбирате сме членове на КАРБ.
Търтей не е възпитано най-малкото да говориш така за човек който не познаваш или за който неси прочел и ред.
И ще ти кажа че Баща ми има още едно постижение за което само може да си мечтаят твойте познати фотографи и дизайнери: има един плакат на Кодак от 1993 г., който е предпечат и дизайн на Стефан Белев и снимка Зафер Галибов (снимката е на Висоцки), та копия на въпросния плакат са били както на орбитална станция МИР така и на нашата полярна станция в Антрактида.
ИЗВИНЯВАМ се на всички останали членове за тази ми тирада към Търтея.ALFA ROMEO 166 2.4 JTD;
Comment
-
@ куберт
първо за баща ти никога не съм говорил и дума, второ дали съм прочел и ред за него няма от къде да знаеш
но тук говорим за снимки не за фотографите - а снимките които си показал са скучни и не стават - съжалявам ако те обиждам но това е моето мнение
а и има различни типове фотографи - снимат различни неща - пенкилер специалисти няма
===
надявам се темата да не прерасне в караницаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от LuckyТака четох,четохта реших и аз да си кажа мнението
...
Та първо да попитам хората от УС ще подкрепят ли изобщо идеята за календар и ако е така какви пари може да отпусне клуба за това
Аз лично не карам Алфа щот не съм могъл да си купя Голф примернокарам я защото ми харесва,има стил,разлика от тълпата,тръпка ,емоция и т.н.
Демек ако ще е календар да е стилен,изискан може да е черно - бял и пак да е стилен и изискан нали?А за това си трябва ИДЕЯ не става да нащракаме колите и айде календара готов.може дори да се снимат само един ,два модела не е нужно да има дори цяла кола това не е каталог за моделите Алфа нали?
Те за туй според мен си требе спец.Също така и за дизайна
Ко сега правим го квадратен като тези дето ги раздават фирмите по коледа за реклама тъпо.
...
Та мисълта ми е че ако ще правим календар стандарт като другите клубове с нащракани снимки пред някое дърво мерси
Мисля че е по добре така да се разчетат сметките и до 20 лв всеки ще даде за нещо стилно и изискано.Но и 5 лв няма да дам за обикновен банален календар.
Мале толкоз не съм писал не знам от кога
Така че подкрепям колегата Lucky и призовавам за съвестно действие най-накрая
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейма ще направят и 10 снимки ако трябва
ама за да може ем да е красиво ем да е с коли от клуба ем да не е дива скука ем като се смени надписа да не стане 1:1 с календара на пежо примерно си трябва човек с визия
@веско - тия снимки дето съм дал за пример не ти ли харесват?
Но мисълта ми беше че не са по темата, нека снимат твойта алфа като за календара та да се гласува и да се действа2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
-
Хайде и аз да си кажа мнението
Първо да кажа,че календар направен просто ей така,мен лично ще ме обиди!Кича и без друго ни превзема почти отвсякъде,и аз доброволно няма да го пусна в дома сиКалендар,на който да си отбелзявам цикъла неискам
Ако ще се прави изобщо ,то нека се направи нещо наистина стойностно и красиво !Нещо,което като го погледна - да ме зарежда и да ми пълни сърчицето.Да-бих дала повече пари за нещо стилно и хубаво
Все пак Алфа Ромео не е просто някаква си кола.....Незнам колко пъти съм чела в форума ,че любовта към Алфа не е просто любов,че страстта към Алфа не е просто страст...Не заслужава ли "любимата " ви нещо повече от просто календар?
Не е въпроса някой да наснима колите с хубаво качество,с добра техника на разни пейзажи-важното е това да се направи от човек с усет!Фотографа е ключовата дума в цялата история!Гледах снимки на фотографката за която Търтея говори-сънувах ги -толкова ме впечатлиха и истински ме трогнаха!Всяка снимка си имаше нейната история и ме караше да не си свалям погледа дълго време,толкова живи снимки не бях гледала никога..Мацката е невероятно добра!Аз лично съм убедена,че тя ще усети духа на Алфа Ромеопък и Алфите биха и позирали с удоволствие
И накрая да спомена нещо ,едно мото
"Посредствеността е грях.."“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от Kostadin
@viki-имаш почти 500 мнения и така и неразбрах от нито едно, каква алфа караш аджеба
ама май ми се е случвало....
:P
Аз пък неразбрах това какво значение има?“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Добре де, 11 страници и
Може ли да помоля някой от УС да вземе да изрази позция по въпроса,защото в карайна сметка решението е на УС
Не пренебрегвам мнението на Васко,просто да се вземе решение и да приключим,че така може да си пишем до 20081995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
Comment